Over ons - continnium bv

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Over ons

WIE ZIJN WIJ...

Continnium is een professioneel schoonmaakbedrijf die haar opdrachtgevers een compleet dienstenpakket kan aanbieden. Al onze diensten zijn afgestemd op de specifieke wensen van de klant. Ons uitgangspunt blijft ten aanzien van al onze opdrachtgevers hetzelfde: het leveren van kwaliteit met een optimaal serviceniveau en flexibiliteit (voor een marktconforme prijs).

Continnium B.V. ondersteunt organisaties en bedrijven bij het organiseren van hoogwaardige facilitaire diensten. De flexibele en integrale aanpak stelt Continnium B.V. in staat schoonmaakdiensten, maar ook andere facilitaire taken zo te presenteren dat organisaties en bedrijven zich hiermee positief kunnen onderscheiden.  Gesterkt door een jarenlange ervaring en een frisse blik op de marktontwikkelingen verzorgt Continnum B.V. concepten die maximaal aansluiten bij de dagelijkse gang van zaken binnen uw organisatie of onderneming.  Het opleidings- en ervaringsniveau van onze medewerkers is hoog. Dit vertaalt zich in een gemotiveerd, breed inzetbaar team dat altijd actief met u meedenkt en naar constructieve oplossingen zoekt. Uiteindelijk zal dit voor uw bedrijf resulteren in een besparing op uw facilitaire budget tot wel 20%.

Klant tevredenheid op nr. 1

Voor Continnium is de tevredenheid van de eindgebruiker het belangrijkste. Wie elke dag naar zijn werk gaat, moet zich daar prettig voelen. Continnium onderhoudt daarom een open relatie met haar opdrachtgevers. We houden de ogen en oren open voor alles wat een opdrachtgever bezighoudt. Vervolgens wordt daar flexibel op ingespeeld. Dat kan alleen als er een juiste balans is tussen persoonlijke aandacht en het werken volgens procedures.

Optimaal resultaat

Wij leveren optimale resultaten door te werken volgens efficiente methodes en met behulp van de juiste reinigingsmiddelen en hulpapparatuur.
Vakkundig personeelOnze interieurverzorg(st)ers zijn vakkundig geschoold. Functionele-en representatieve kleding, correcte omgangsvormen en goede taalbeheersing completeren deze professionaliteit.

Milieuzorg

Naast zorg voor behoud van bedrijfsbezit, richten wij ons ook op het milieubehoud. Onze schoonmaakmiddelen voldoen

aan de laatste, strenge Nederlandse milieunormen. Wij werken conform de voorliggende onderhoudsvoorschriften.

Zorgvuldig

Schoonmaken is mensenwerk, met zorgvuldige en individuele aandacht voor wensen en beleving van gebruikers. Ons maatwerk start vanuit een inventarisatie van wensen en eisen van de opdrachtgever. Het werk is gebaseerd op een gedetailleerde calculatie en wordt uitgevoerd conform een minutieus opgesteld draaiboek. Wij zijn pro-actief, met veel aandacht voor innovatie, creativiteit en kostenefficientie
Betrokken Eerlijke en zorgvuldige relatiebeheer staat bij ons voorop. Wij werken mensgericht, met oog  voor uw en onze medewerkers. Een projectleider behartigt als accountmanager uw belangen. Er is regelmatig overleg over de voortgang en kwaliteit van het werk. Korte communicatielijnen leiden tot snelle oplossingen van problemen en calamiteiten. Op elk project werkt een vast team van goed ingewerkte medewerkers. Dat bevordert gedisciplineerd werken en een proces- en resultaatgerichte instelling.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu UA-37918050-1